Despre noi

XLabel are ca principal obiect de activitate productia de etichete autocolante in rola

CINE SUNTEM?

Am inceput incet, dar sigur, alaturi de un colectiv tanar si dinamic inca din anul 2011. In timp, am investit semnificativ atat in domeniul comercial cat si in segmentul productiei, devenind astfel un important furnizor de produse si servicii destinate etichetarii produselor.

Am pornit astfel pe un drum care ne pasioneaza si dorim ca prin profesionalism, responsabilitate,inovatie,creativitate, flexibilitate, putere de munca dar si preturi competitive sa oferim partenerilor nostri produse si servicii de cea mai inalta calitate.

xlabel.ro

CE FACEM ?

Aproape de client, de asteptarile si obiectivele sale, fiind mereu la curent cu ultimele noutati in domeniu, am reusit ca fiecare eticheta sa fie una de calitate, finalizata la timp si menita sa multumeasca aspiratiile acestora.

Dispunem de o hala proprie de productie, dotata cu utilajele si echipamentele necesare productiei etichetelor autocolante si imprimarii acestora. Astfel beneficiem de toate mijloacele necesare atingerii succesului clientilor nostri si in acelasi timp ajutandu-i sa ecomiseasca timpul si banii destinati intermedierii.

DE CE NOI?

In fiecare proiect NOI ne implicam cu toata inteligenta, imaginatia, talentul si priceperea, dublate de capacitatea de munca si profesionalism, totul pentru a obtine cele mai bune etichete pentru clientii nostri.

Apeland la noi, veti avea siguranta unei colaborari de succes, prin solutiile de calitate pe care le oferim!

etichete autocolante in rola,etichete autocolante,etichete autoadezive, etichete autoadezive in rola,etichete termice,etichete ZEBRA, imprimante etichete, imprimante portabile, case de marcat cu jurnal electronic, scaner cod de bare, aparate de etichetat preturi, imprimante termice, telefoane rezistente, cititor cod bare, imprimante mobile, case marcat, imprimante carduri, cantare electronice comerciale,riboane ceara, riboane rasina, etichete autocolante, etichete autoadezive, role hartie autocopiativa, role hartie termica, carduri pvc printabile, canduri pvc albe, calduri pvc colorate, benzi de etichete Brother, aparat de etichetat, casa de marcat portabila ,imprimante ZEBRA,imprimante TSC,imprimante SATO,imprimante GODEX, Zebra GK420,Zebra GT800,Zebra SM400,TSC TTP244,TSC TTP243,TSC 246M.Motorola Symbol LI4278 Scaner cod de bare Cantar electronic Etichete autoadezive Masina de numarat bani Imprimanta etichete autocolante Cantar electronic 300 kg Omnikey Omnikey 3821 Cantar electronic platforma Sertar bani Sistem POS POS Touchscreen ELO Touch Brother P-Touch Role hartie termica Marcator preturi Imprimanta coduri de bare Brother QL-700 Motorola MC55 Imprimanta Zebra Citizen CL S621 Role case de marcat Pt-h1 Etichete personalizate Motorola DS3508 Zebra Gk420t etichete autoadezive, marcatoare de pret, marcatoare de span, imprimante etichete, imprimante carduri, producator etichete, riboane pentru imprimante termice, etichete in coli A4, dispensere pentru etichete cod de bare, dispensere electrice pentru etichete, sisteme de afisare a preturilor, benzi adezive, dispensere, sigilatoare de pungi, hartii, cartoane pt. croit, talpi de teflon, sisteme antifurt magazine, scanere, terminale mobile, coduri de bare bidimensionale, ">